FAQ

Česta pitanja naših kupaca

Narudžbu novog mobilnog telefona možete obaviti brzo i jednostavno putem naše web stranice. Jednostavno odaberite željeni model, dodajte ga u košaricu i slijedite korake za provjeru. Plaćanje se vrši po pouzeću. Vaš novi mobilni uređaj bit će dostavljen brzo i sigurno na vašu adresu.

MOBITEL STUDIO GROUP se bavi maloprodajom mobitela i opreme za mobitele. Također, pružamo usluge servisiranja mobilnih aparata i računara. Naš široki asortiman uključuje najnovije modele mobitela, različitu mobilnu opremu te profesionalne usluge popravka.

Cijena popravka varira ovisno o vrsti problema i modelu uređaja. Najbolje je da nas kontaktirate ili posjetite našu radnju kako bismo procijenili oštećenje i pružili vam tačnu cijenu popravka.

Svi naši mobilni uređaji dolaze s garancijom proizvođača, što znači da ako vaš uređaj ima bilo kakve probleme tijekom garantnog perioda, možete ga poslati na popravak ili zamjenu. Osim toga, nudimo i dodatne osiguranja i produžene garancije koje možete odabrati za dodatnu zaštitu.

Naša usluga servisa uključuje zamjenu stakla i ekrana kako bismo vašem uređaju vratili izvorno stanje, softverska rješenja za rješavanje problema na mobilnim uređajima, zamjenu konektora punjenja kako bi uređaj ponovno ispravno punio, servis mobitela i tableta bez obzira na marku ili model s rješavanjem raznih hardverskih i softverskih problema, te zamjenu baterija s novim visokokvalitetnim baterijama za produženje radnog vijeka uređaja.

Ako imate bilo kakve probleme s mobilnim uređajem nakon servisiranja, odmah nas kontaktirajte. Naša podrška za korisnike bit će spremna pomoći vam i osigurati da se problem riješi na najbolji mogući način.

Da, nudimo besplatnu dostavu za određene narudžbe. Kontaktirajte nas za više informacija.

Pronađite najbližu poslovnicu ovdje.

Da, redovito nudimo posebne ponude, akcije i popuste na određene proizvode ili usluge. Pratite našu web stranicu i društvene mreže kako biste bili informirani o najnovijim ponudama i prilikama za uštedu.